A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Gödör Klub, Szórakozóhelyek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Gödör Klub
1061 Budapest, Király utca 8-10.       www.godorklub.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Otthont ad élőzenei koncerteknek, kortárs tánc előadásoknak és performanszoknak, színházi produkcióknak, filmkluboknak és a civil társadalom eseményeinek. A flexibilisen változtatható terekben két színpad működik és a beépített térelválasztó falakkal lehetőség lesz ara, hogy párhuzamosan akár négy rendezvény is folyjék egy időben.

A Gödör Klub számára fontos, hogy harmóniában éljen környezetével, ezért a működésével kifejtett hangszennyezést szakszerű hangszigeteléssel igyekszik korlátozni és működésével igyekszik tekintettel lenni a Central Passage Társasház lakóira.

A Gödör Klub a Central Passage-ban 2400 m² alapterületű üzlethelyiséget vesz bérbe, melyet ütemesen alakít ki. Első ütemben a Gödör Klub 1030 m²-es helyisége nyílik meg.

Ez egészül ki majd fokozatosan rugalmas munkavégzést lehetővé tevő munkaállásokkal, konferenciatermekkel és felfrissülésre, relaxálásra kialakított helyiségekkel.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.