2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Hacienda Sörkert
2040 Budaörs - Kamaraerdő, Kolozsvári u. 76.       www.sorkert.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Hacienda sörkert a főváros szívétől mindössze 8 km-re, Kamaraerdő kiemelt rekreációs övezetében található. A mintegy fél hektáros területen elhelyezkedő sörkertünk közvetlenül a védettséget élvező Hosszúréti-patak partján, 40 éves fűzfák árnyékában fekszik, távol a város zajától.

Főbb szolgáltatások

- céges rendezvények
- csapatépítő tréningek
- koncertek
- évzáró party-k
- esküvők
- születésnapi bulik
- legény / leány búcsúk
- sport rendezvények
- bankett
- művészeti estek, kiállítások
- gyermek rendezvények
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.