2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Hahota Gyermek Színház
1117 Budapest, Baranyai tér 4.       hahotaszinhaz.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

Tiszteljen meg figyelmével, hogy a következő pár sorban bemutathassuk a Hahota Gyermek Színházunkat. Utazószínházunk előadásaival elsősorban az óvodás és a kisiskolás korosztályt kívánjuk szórakoztatni, ami nem jelent kizárólagosságot a felől, hogy a "felnőtt" nézőinket is elkalandoztassuk a mesék világába. Hiszen a mese szórakoztató és egyben tanító célzattal bír. A gyerekeket olyan világba szeretnénk elkalauzolni, ahol akár cselekvő részesei lehetnek egy királylány megmentésében, vagy ahol a főhős az igazságtalanságok ellen küzd. Ezzel a 45-60 perces interaktív előadásmóddal gazdagítani kívánjuk a fiatalok élménytárát. Élőszereplős mesejátékainkat színes díszletek között színházi tapasztalattal rendelkező 3-4 jelmezes színész adja elő. Repertoárunkat két klasszikus mesével kezdjük, de jövőbeni terveink között szerepelnek modern, saját és idényjellegű darabok színre állítása is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését készséggel és vidáman állunk a színpadra.

Főbb szolgáltatások

Színpadi előadás
Játszóháza szervezése
Kézműves foglalkozások
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.