A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Happyday Produkciós Iroda, Rendezvénytechnika - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Happyday Produkciós Iroda
      www.happyday.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Hárá-show Produkciós Iroda három éve alakult, és megtiszteltetésnek vette, hogy eddigi megrendelői szájról szájra adták a nevét és elérhetőségét.
Szeretnénk, ha Önökhöz is eljutnának azok a műsorok, melyek vidámságot és a meglepetést garantálják, és egy maradandó élményt adnak az Önök számára.
Ajánlatunkban olyan show jellegű produkciók, zenés műsorok, nevettető előadók és ügyességüket bizonyító művészek vannak, akiket ajánlunk megrendelőink figyelmében.

Főbb szolgáltatások

-arcfestés,
-bohóc,
-autók,
-testfestés,
-lufihajtogató...
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.