2018.03.18.
Sándor
  2018 március  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Hétvégi programajánló: 10.27-29.

2017. 10. 27. 00:00


Megérkezett az igazi ősz, ami már nem csak hűvös, ám napsütéses reggelekkel, hanem gyakran napokig tartó esővel és hideggel örvendeztet meg minket. Éppen ezért egyre inkább tanácsos beltéri programokat keresni, és megbarátkozni a gondolattal, hogy a szabadban lassan már csak a téli sportoknak hódolhatunk.

Budapest Auto Show 2017

Millenáris Park 

10.27-29.

 

Izgalmas programok, autóbemutatók, tesztvezetési lehetőség... mindez egy eseményen, a Budapest Autó Show-n vár az érdeklődőkre ezen a hétvégén a Millenáris Parkban. Rengeteg új modellt is bemutatnak, így minden autó-rajongónak kötelezően ajánlott a program. 


Indie Rehab Halloween 

Kuplung

10.28.

 

A főváros egyik legnépszerűbb bulisorozata a szokásos Halloween-i állomásához érkezett, ráadásul a szokásos helyszínen, a Kuplungban várja a jelmezbe öltözött lelkes indie-rajongókat. Természetesen mehetünk a saját ruháinkban is, ebben az esetben azonban drágább a belépő, és talán kevésbé szórakoztató a buli. 

 

 

Budapest Töklámpás Fesztivál 2017

Hősök tere

10.28.

 

Mi az első dolog, ami az őszről, és a Halloween-ról az eszünkbe jut? Hát persze, hogy a tökök, amelyekből egy kis kézügyességgel és kreativitással csodás töklámpásokat varázsolhatunk. Ráadásul az alkotásunknak mások is  csodájára járhatnak, hiszen ismét Töklámpás Fesztivál lesz a Hősök terén. 

 

 2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.