2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
JambózaBábcirkusz
2066 Szár, Rákóczi u. 3.       web.telehaz.hu/szub/csoportok/babakalacs/jamboza.html       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Két régimódi hölgyecske megérkezik két fura bőrönddel, egyforma ruhában, és tessék, máris minden "kész cirkusz"!
Ki az igazi és ki a tükörkép? Kié a valódi világszám? Bizony, a bőröndöket ki kell ahhoz nyitni, hogy kiderüljön: a cirkuszcsinálás nem egymás fenékbe billentésénél kezdődik… A bőrönd porondján végre felléphet Mügemajom és társulata, vagyis a JAMBÓZA BÁBCIRKUSZ! Az előadás utolsó produkciójában a két hölgy már valódi bohócként léphet elő, hogy a tisztelt nagyérdemű számára is világossá váljon: "A bohóc a párját ritkítja!"
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.