A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Jazzy Garden, Szórakozóhelyek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Jazzy Garden
1062 Budapest, Teréz körút 55-57.             Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Igazi Jazzy hely a belváros szívében, csodálatos környezetben szökőkúttal, nyugágyakkal. Péntek és szombat esténként 10 órától élő koncertek, utána pedig funky Dj. forgatja a legjobb lemezeket. A programokért figyeld facebook oldalunkat. Rossz idő esetén beköltözünk a Clubba.

Pén - Szo: 20:00 - 3:00

Főbb szolgáltatások

Péntek és szombat esténként Jazzy Partyval várunk mindenkit.
A koncertek este 10 órakor kezdődnek, közben és utána funky diszkó.
A belépőjegy ára a koncertekre 1500 forint, utána (éjféltől) 1000 Ft.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.