2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
K&H Rendezvénytechnika Kft
1092 Budapest, Soroksári út.24       www.hangosito.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezennel szeretnénk bemutatni technikai eszközparkunkat, annak méretét, alkalmazhatóságát, nemzetközi besorolását és referenciáit.
Minden eszközünk megfelel minden európai ill. magyar szabványnak és biztonsági előírásnak, jól képzett szakembereinknek köszönhetően megbízhatóan, stabilan működnek ,ezzel biztosítva a produkció sikerességét és biztonságát.

Hangtechnikai eszközeink a közel 100 éves múltra visszatekintő Dynacord és Electro-Voice testvérvállalat termékei. Egységes megjelenésével, kimagaslóan nagy hangnyomásával és linearitásával méltán az egyik legkedveltebb márka Európában és az Egyesült Államokban. Sok oldalúan felhasználható, összeállításának függvényében a 20 fős sajtótájékoztatótól egészen egy 15.000– 20.000 fős szabadtéri fesztiválig bármilyen rendezvénynek „hangot tudunk adni” - legyen az beszéd, élő koncert vagy elektronikus zenei rendezvény.

Színpadtechnikánk a Guil cég terméke, alumínium vázas csúszásmentes borítású, négyzetméterenként 750 kg terhelhetőségű. A magassága 20, 40 ill. 60-100 cm állítható, 1– 200 m2 –ig bővíthető. Minden elem TÜV bizonylattal rendelkezik.

Hídrendszerünk a Litec cég termékei, melyből kirakható szinte bármilyen alakzat ( kör, négyzet, háromszög, egyenes) akár 18 m hosszúságig, vagy akár 1 tonna terhelhetőségig. Hídelemeinket Guil emelők vagy CM Lodestar motorok emelik. Teljes fedéseink 7x5 m-től 12x10 m-ig szabadtéri rendezvények nélkülözhetetlen kellékei.

Világítástechnikánk a kor szellemét tükröző, a produkciókat leginkább kihangsúlyozó elemekből épül fel. Megtalálható palettánkon az Altmann lámpáktól a robotlámpákon át egész a lézerekig és LED világításig szinte minden, ami látványossá tehet egy előadást, vagy kellemessé egy környezetet. A termékek szintén a világ neves gyártói közül lettek összeválogatva, sok próbaüzem után.

Vetítéstechnikánk bármilyen vizuális utazás végigkalauzolására alkalmasak akár szabad vagy zárttéren, projectorokkal, plasma Tv-kel, LEDfallal 40m2 nagyságú felületig.

Munkatársaink rendszerese

Főbb szolgáltatások

Alkalmi vagy állandó rendezvényhelyszínek technikai kiszolgálása.

Referenciák

Michelin,Raiffeisen,Otp,Xella-Ytong,George W.Bush látogatása....Továbbiakat lsd. honlapunkon.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.