2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
KOGART HÁZ
1062 Budapest, Andrássy út 112.       www.kogart.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Kogart Ház 2004-ben nyitotta meg kapuit. Az épületben három szint kortárs és klasszikus kiállításoknak ad helyet, a földszinten található 100 fős éttermünk, és egy 50 fős terasz.
Az épület építészeti adottságainak és különleges miliőjének köszönhetően kiváló helyszín fogadások, gálavacsorák, koktélpartik megtartásához.
Konyhánk könnyed, nemzetközi ételkülönlegességei igazi kulináris élményt jelentenek az Ön és vendégei számára.

Főbb szolgáltatások

- vendéglátóipari szolgáltatások
- teljeskörű rendezvényszervezés
- programszervezés
- tárlatvezetés

Referenciák

Uniqa
Deloitte
KPMG
Telki Magánkorház
MKB
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.