2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Kamaraerdei Ifjúsági Park
1112 Budapest, Kamaraerdei út 12-14.       www.kamaraerdo.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Kamaraerdei Ifjúsági Park a legkülönfélébb közösségi és igényes szórakoztató eseményeknek ad otthont hosszú évek óta: vállalati rendezvények, sport- és családi napok, gyermeknapi rendezvények és szünidei táborok közkedvelt helyszíne.
A Kamaraerdei Ifjúsági Park önfenntartó közhasznú létesítmény, köztulajdon. Igénybe vehető egyénileg vagy csoportos kikapcsolódásra. Célja, hogy minél több embernek örömet szerezzen.
Közhasznú társaságként fő feladatunk a legmagasabb szinten megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Mindennek megvalósítása érdekében gazdasági tevékenységet folytatunk, és támogatásokat veszünk igénybe.Talán Ön már eddig is hozzájárult ahhoz, hogy parkunk közhasznú feladatokat láthasson el. Megrendeléseivel lehetővé teszi a fejlesztések további bővítését, ezáltal nemcsak kollégái és partnerei számára biztosít hosszú időn keresztül nem felejthető, kellemes emlékeket, de az itt nyaraló gyermekek ezreinek is segít.

Főbb szolgáltatások

A Park adottságai páratlanul alkalmasak szinte minden típusú rendezvény megszervezésére:
-zártkörű céges rendezvények,
-koncertek,
-konferenciák,
-szünidei táborok,
-rekreációs hetek,
-kiemelt napok,
-bajnokságok, kupák,
-fesztiválok,
-partnertalálkozók,
-sportversenyek.

Referenciák

Auchan Magyarország
Bonus Party Service
Interface
Kontavill
Kühne und Nagel
Kraft Jacobs Suchard Hungária
Mol
Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége
Multireklám
Nagycsaládosok Országos Egyesülete
Nebuló Alapítványi Ovi-Suli
Pannon GSM
Schöller-Budatej
Tchibo Budapest
Unilever
Visume
Würth
Zepter International

További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.