2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Kaméleon Club
1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.       www.kameleonmulato.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

KAMÉLEON CLUB a Mamut II. szórakoztató centrum IV. emeletén „a város közepén, mégis a város felett”.
Budapest egyik legelegánsabb klubja, amely belsejében egy francia mulató hangulatát idézi, ahol minden gátlás nélkül kikapcsolódhat.A Kaméleon Club neve egyet jelent, az általa képviselt sokszínűséggel, valamint magába foglalja a hely változatos programjait is.A Kaméleon Clubban hetente a következő programok kerülnek megrendezésre: hétfőnként az Old Boys játssza élőben, a régmúlt legnépszerűbb slágereit. Csütörtökönként különböző alkalmi zenés esttel találkozik a szórakozni vágyó. Péntekenként a latin táncok szerelmeseinek a venezuelai Dj Enrique keveri a legjobb salsa muzsikákat. Ezen a napon Valentino élő konga-showja színesíti a programot. Szombatonként a Kaméleon Saturday Session Party felvonultatja a hazai lemezlovasok kiválóságait. A Kaméleon go-go táncos lányokkal, élő konga show-al és látványos fény efektekkel teszi felejthetetlenné a szombat éjszakát. Érdemes megkóstolni a hely remek nemzetközi konyhája mellett kiváló koktél különlegességeit is. A Kaméleon Club alkalmas különböző céges és magánrendezvények fogadására és lebonyolítására, legyen szó akár születésnapról, legény- és leánybúcsúról, céges konferenciáról, partner-partykról, sajtótájékoztatóról, lemezbemutatóról, vagy akár szépségversenyről, divatbemutatóról. Ezeknek megszervezésére és lebonyolítására a Kaméleon Banquett és Party Service áll rendelkezésükre.

Főbb szolgáltatások

-Vendéglátás,
-Ékszerek,
-Szertartás,
-Meghívó, menü, ültetőkártyák,
-Menyasszonyi torta,
-Menyasszonyi ruha,
-Vőlegény ruha,
-Dekoráció,
-Tüzijáték,
-Jégszobor,
-Szalvétanyomás,
-Menyasszonyi autó.

Referenciák

Travel Agency Pub,
Medipub,
Four Well Pub,
Telepub,
Reklámkocsma,
Jogászparty,
Bankármulató,
Találkahely Party,
EU Kocsma,
ECO pub,
Pesti Stílus Fashion Party,
Fashion tv modelliskola évadzáró gála,
"sztárok neglizsében" fehérnemű bemutató
Nina Ricci divatbemutató,
Cataline Botezatu divatbemutató,
sexísearch party,
hustler party ,
PAN Magazin lap indító gála,
pesti stílus lapindító gála,
pesti divat születésnapi party,
Intermodell divatbemutató,
Tradition tánccsoport,
újságíró kocsma,
Attibá party,
Mammut színház,
HR Caffe,
Miss Európa sajtó tájékoztató.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.