A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Kozma Orsi, Előadók - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Kozma Orsi

www.kozmaorsi.hu
Ajánlatkérés / Elérhetőség

Fellépések

05 10. Vulkán-akusztik koncert

MOM Kupolaterem ,20:00
05.24. Székesfehérvár KOQ

05.25. Székesfehérvár (Ezer Lámpás Éjszakája) Kozma Orsi

Soundcloud / Mixcloud

Szakma

Énekesnő

Bemutatkozás

Kozma Orsi első zenekara a Szűzriadó volt, majd a Kimnowak együttesben énekelt. Számos előadó(például: Koncz Zsuzsa, Tolcsvay László, Balázs Fecó, Charlie, Tátrai Band, Presser Gábor..) lemezén és koncertjén közreműködött. Állandó énekesnője volt évekig Tereskova együttesének. Ezt követte az óriási popzenei siker, a Jazz+Az, velük két lemezt készített.2000-től a Cotton Club Singers tagja lett.2007-ben megvált a vokálcsapattól,hogy szólókarrierjére koncentráljon. 2013. május 2-án jelent meg 3. szólólemeze , melynek címe Vulkán.
Mindemellett színházi és filmes munkák is megtalálták:szerepelt az Operett Színház: Valahol Európában musical főszerepében,A dzsungel könyvében Tunaként,a TÁP Színház: Űrzrínyiász darabjában,a Tünet Együttes: Nincs ott semmi című előadásában közreműködött, Egerben a Koldusoperában Molnár Piroska,Bodrogi Gyula és Hegedűs D.Géza partnereként,és szerepelt a Tűzvonalban című sorozatban is.
2008-ban alakult meg a Kozma Orsi Quartet, színesítve az énekesnő palettáját, eddig két lemezük jelent meg, Hide and seek és Embrace címmel.

2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.