2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Kupola Zeneház
1082 Budapest, Orczy u 1.       kupola.fw.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Zeneház Budapest frekventált helyén, a Nagyvárad téren, az Orczy Kert mellett található. A létesítmény zártkörű klubként már több éve működik, és a DVD STÚDIÓ rendszeres, havi klubnapjain kívül számtalan rendezvény helyszíne volt. A Zeneházban 50-80 fő kényelmesen elfér, de előfordult már olyan rendezvény is amin több mint 200 vendég vett részt.
A létesítményt 2002 júniusában nyitottuk meg a nagyközönség előtt. Meghitt hangulattal, hideg és meleg italok széles választékával, tisztességes árakkal, valamint a jobbnál jobb zenékkel várjuk vendégeinket.
Kellemes környezet, zene, tánc, mi kell még egy kellemes estéhez, egy sikeres randevúhoz?!
A Kupola Zeneház vezetése igyekszik minél több neves előadóművész, és együttes fellépéséről gondoskodni a könnyűzene minden területéről, annak érdekében, hogy vendégeinknek mindig változatos, érdekes és színvonalas szórakozásban legyen része.
Győződj meg személyesen is arról, hogy a Kupola Zeneház az egy jó hely! Gyere el, és ha jól érezted magad, ajánld ismerőseidnek is.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.