A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Ladik Csárda, Éttermek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Ladik Csárda
1033 Budapest, Hajógyári sziget 403.       www.ladikcsarda.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, háborítatlan környezetben alakítottuk ki a mintegy három hektár területet felölelő KILLTEC Szabadidő Parkot, mely otthont ad a LADIK CSÁRDÁ-nak. A hely varázsát az adja, hogy a főváros egyetlen olyan étterme, mely közvetlenül a Duna-parton fekszik, és saját kikötővel rendelkezik. 250 fő vendégül látására kialakított teraszunkon a százéves fák lombkoronájának árnyékában ülve a Duna napszakonként változó arca és pezsgő ritmusú vízi élet tárul elénk, mely rabul ejti az idelátogatókat.

Főbb szolgáltatások

Csárdánkban a megszokott magyaros ízeken kívül kínáljuk a különböző tájegységek jellegzetes ételspecialitásait is, látványkonyhánk az egyéni szájízeket is kiszolgálja. A hajdan itt élő és mesterségüket magas fokon művelő halászok használati tárgyaiból (varsa, öregháló, marázsa, kece, gyalom) mutat be néhány darabot a 130 fő befogadására alkalmas nagyterem, adózva ezzel elődeink mesterségbeli tudásának és tárgyi emlékeinek.

Referenciák

BMG
Danone
EMI
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.