2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Lanchid Palota Kft.
1011 Budapest, Fő u. 1.       www.lanchidpalota.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Engedjék meg, hogy bemutassam a szándékot, amely egy több évig kihasználatlanul álló műemlék épületből kompromisszumok nélküli luxus-irodaházat, barátságos és egyben korszerűen múltidéző konferenciaközpontot, és egy, a mediterrán ízek világába kalauzoló, kiemelt gasztronómiai élményeket ígérő étteremet, borszalont és kávézót hozott létre. A Lánchíd Palota jelenleg Magyarország egyetlen olyan irodapalotája, amely a befektetők szándéka szerint és történetiségét tekintve is, finom mixtúrája a XIX. század kiemelkedő építészetének és a XXI. század minden igényt kielégítően felhasználóbarát technikájának. Ez a páratlan kettősség, a prémiumszolgáltatások egész sora, a személyzet segítőkészsége, és Budapest szívében való elhelyezkedése emeli a Lánchíd Palotát arra a rangra, amely méltó reprezentációja és esszenciája Magyarországnak világszerte.

Főbb szolgáltatások

A Lánchíd Palota korhűen restaurált műemlék irodaház – luxus szállodai szolgáltatásokkal. A Palota kialakítását korhű, klasszikus, elegáns, bensőséges légkör jellemzi, amit a jelenlegi legmagasabb technikai színvonalat képviselő műszaki megoldások egészítenek ki. A Palota minden igényt kielégítő, testre szabott, magas színvonalú működtetéséről több nyelven beszélő, kulturált, tapasztalt személyzet gondoskodik.

Recepció
Takarítás
Karbantartás
Biztonsági szolgálat
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.