2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
MULTEAM Internet
1031 Budapest, Monostori út 49/a       www.multeam.hu/flash/index.html       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Cégünk 1998-ban alakult. Fő profilunk, az internetes megoldások mellett kiadványok, szórólapok nyomdai előkészítésével, körlevelek, meghívók készítésével is foglalkozunk. Munkatársaink szinte az internet hazai megjelenése óta, 1996-tól foglalkoznak IT megoldások kivitelezésével, így sok tapasztalattal rendelkeznek az internet felhasználását illetően.

Főbb szolgáltatások

-Kiadványszerkesztés,
-Szórólap készítés,
-Meghívók, körlevelek készítése.

Referenciák

CBA Élelmiszer Kft.,
Abigail Galéria,
Eötvös József Gimnázium Öregdiák baráti egyesület,
IDC Magyarország Kft.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.