A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Márványmenyasszony Étterem, Éttermek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Márványmenyasszony Étterem
1012 Budapest, Márvány u. 6.       www.marvanymenyasszony.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Több, mint 200 éves éttermünk kiválóan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására. Figyelmükbe ajánljuk különböző hangulatú termeinket üzleti rendezvényre, esküvőre, születésnapra, keresztelőre, családi rendezvényre, bankettekre.

Rendezvényhelyiségeink összesen 750 fő ülő vagy 1100 fő álló vendég befogadására képesek közel 2800 m2-en.

Minden este élő zenével várjuk Önöket, Lakatos Miklós és zenekara közreműködésével. Nyáron a kerti színpadon látványos folklór és tánc bemutatóval szórakoztatjuk vendégeinket. Fellépőink között szerepel Bárdos László, Bokor János.

Főbb szolgáltatások

Étterem, céges rendezvény, borvacsorák, borpince, esküvők, polgári szertartások, osztálytalálkozók, catering, biliárd, darts, művészeti megjelenés, színpad, minden este élő zene.

 
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.