2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Mind and Young Rendezvény- és műsorszervező Iroda
3525 Miskolc, Kis-Hunyadi u. 50.       www.mindandyoung.hu/rendezvenyszervezo/index.ind       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Cégünk a 2003 március óta működő Mind and Young Csoport alvállalataként jött létre, mint Rendezvény- és Műsorszervező Iroda.

Elsősorban komplett rendezvények megszervezését vállaljuk, melyhez a helyszín kiválasztásától a catering - és műsorszolgáltatásig, a médiakampányok megszervezéséig mindent irodánk teljesít, ami nagy céges rendezvények, és esküvők esetén jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Célunk, hogy szakembereinkkel, sikeres szolgáltatásainkkal, megbízható, pontos munkánk révén, partnereinkkel hosszútávon együttműködve változatos, különleges rendezvényeket kínálva, új utat nyissunk a marketingszakma, a műsorszervezés, ez által partnereink és az Önök partnerei előtt.

Örülünk, hogy bemutatkozhattunk Önnek.

Főbb szolgáltatások

Életünk alakulását nagymértékben meghatározzák a kapcsolataink, amelyek a közös tevékenységekben, a másokkal együtt töltött időben alakulnak, fejlődnek és teljesednek ki. Éppen ezért minden együttlét fontos és értékes alkalom a munkánkban és a magánéletünkben egyaránt.
Egy jól megszervezett esküvő, családi ünnep vagy céges rendezvény is akkor az igazi, ha a részt-vevők hasznosnak tartják és jól is érzik magukat. A rendez-vényeket - és itt el-sősorban az esküvőre gon-dolunk - is érdemes alapo-san előkészítenünk, ha azt akarjuk, hogy mindany-nyiunk igényeire épüljön, élményt nyújtson és erősít-se a családi kötelékeket. Ez pedig kreativitást, ötlete-ket, körültekintő szervező-munkát, és sok-sok időt igényel. Igényes rendez-vényszervezést csak a megbízóval szorosan egy-üttműködve lehet megvaló-sítani. Ezért ügyfeleinkkel hosszú távú együttmű-ködést alakítunk ki, hogy velük gondolkodva, a programok értük és nekik szólhassanak úgy, hogy a szervezés gondjait mi vállaljuk.

Referenciák

-HUNGUEST HOTELS PALOTA - Lillafüred,
-Gödöllői Grassalkovich-kastély,
-Bánhorváti Platthy-Kastély,
-Várkert Kaszinó - Budapest,
-Hotel Marina-Port és Yacht Club,
-Hotel Residence - Siófok,
-Intercom Rt.,
-Botafogó Táncegyüttes,
-Logic Studio,
-Kis Gergely - grafikus.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.