2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Nem a jókislányok írják a történelmet.- Boldog születésnapot Rihanna!

2017. 02. 20. 00:00


Nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő, dalszövegíró, producer, modell, stílusikon, színésznő, üzletasszony, Barbados kulturális nagykövete, és még csak 29 éves! Boldog szülinapot, Rihanna!

„Őrült vagyok, de legalább sosem játszottam a normálisat.”

„Rengeteg kókuszvizet iszom. Legalább ellensúlyozza azt a rengeteg mérgező anyagot, amit a szervezetemben felhalmozok.”

„Szeretem tanulmányozni az embereket. Nézni, megfigyelni, kitalálni, hogy miért úgy öltözködik, ahogy, és miért azt az illatot használja amit.”

„Kockáztatok, hogy ne unatkozzak. És mivel nagyon könnyen elunom magam, így néha túl sokat kockáztatok.”

„Megrémülök a kapcsolatoktól, mert bűntudatom van attól, ha elvárom a másiktól, hogy maximálisan hűséges és odaadó legyen, miközben én kb 10%-ot tudok neki szentelni a figyelmemből.”

„Mi nők akkor érezzük magukat igazán erősnek, ha olyan dolgokat csinálhatunk, amiket a férfiak szoktak. Igazán felszabadító érzés, amikor azt mondhatod: én is meg tudom csinálni.”

„Egyszerűen beindulok a művelt férfiaktól. Mindig kíváncsisággal töltenek el. Nem fontos, hogy diplomájuk legyen, de beszéljenek idegen nyelveket, ismerjék a világ másik felét is, a történelmet, művészeket vagy zenészeket. Szeretek tanulni.”

„A nap amikor narancsbőr nélkül ébredhetnék fel? A legtökéletesebb nap az életemben.”

„Minden ékszerem bizsu. Vagy a Claire’s-ből, vagy anyukám barbadosi butikjából valók.”

„Zenét szerezni olyan számomra, mint a vásárlás. Minden egyes dal olyan, mint egy pár új cipő.”

„Ha nem éled az életedet, akkor ki éli helyetted?”

„Amikor 14 évesen elkezdtem bulizni, mindig más akartam lenni, mint a többiek. Pólóban, nadrágban, edzőcipőben és baseball sapkában jártam a klubokat, nehogy egy kicsit is hasonlítsak a többi lányra.”

„Rengeteg tervem van mielőtt gyermeket vállalok. Ha eljön az ideje, úgyis tudni fogom. Ha lányom lesz, nagy valószínűséggel makacs és lázadó lesz. A sors fintora.”

 2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.