A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

New Orleans Club, Szórakozóhelyek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
New Orleans Club
1066 Budapest, Lovag utca 5.       www.neworleans.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

NEW ORLEANS CLUB, egy hely a 30 év felettieknek

A New Orleans néven üzemelő, nagyszerű adottságokkal rendelkező klub, melyet tulajdonosa eredetileg 2001-ben jazz klubnak épített, 2012. nyarán egy kisebb "ráncfelvarráson" esett át: megszépült, kicsinosodott, kényelmesebbé vált. A Budapest belvárosában, a Lovag utcában található megújult klub igényes zenei és kulturális programokkal várja a harminc fölötti közönséget szórakozóhelyként és étteremként egyaránt, valamint vállalati rendezvények helyszínéül.
Al di Meola, Candy Dulfer és John McLaughlin is fellépett már itt, amely továbbra is a minőségi zene, a minőségi szórakozás mellett teszi le a voksát. 2014 januártól a klub egyik házigazdája a Group'N'Swing zenekar, mely itt tartja népszerű táncos bulijait havonta két már alkalommal.

A táncos rendezvények mellett a klub műsorkínálatába beletartoznak és kiemelt szerepet kapnak a népszerű magyar együttesek akusztikus koncertjei, a színházművészet kiemelkedő művészeinek zenés előadóestjei, a nagysikerű kabaré előadások vagy épp a zenetörténeti kalandozások a komolyzene legnépszerűbb előadóival is.

A klub létrehozásának, illetve mostani megújulásának egyik legfontosabb célja az volt, hogy a felnőtt, zenét szerető, táncolni, szórakozni vágyó, kulturális, illetve kulináris élvezeteket kereső 30 év feletti közönségének egy mindig aktuális, minőségi szórakozóhelyet biztosítson sokszínű programjaival, kiváló italkínálatával és finom ételeivel.

A New Orleans egyben egy egyedülálló, kitűnő adottságokkal rendelkező rendezvényhelyszín is. Befogadóképessége kb. 180 fő vacsoraasztalokhoz ültetve, illetve 350 fő részben ültetett, részben állófogadásos elhelyezéssel. A New Orleans - a publikumnak szánt estéken kívül - vállalati rendezvények, zártkörű fogadások, sajtótájékoztatók, üzleti találkozók, tréningek, szakmai programok, családi és baráti események, valamint divatbemutatók kitűnő helyszínéül is szolgálhat. A rendezvényekhez nyújtott szolgáltatásainkban megrendelőink a már megszokott minőséget, kreativitást és odafigyelé
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.