2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
PROK Produkció Közvetítő Iroda
8000 Székesfehérvár, Tátra u. 16.       www.prok.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Fantáziadús alkotógárdával dolgozunk, mindig új és új ötletekkel lepjük meg a célközönséget. Promócióink célja, hogy a helyszínen elérjük a legnagyobb fogyasztást, illetve a hosszú távon ható reklám biztosítása.
A promóciók lebonyolítása: cégünk 60 főnyi fix személyzettel rendelkezik, köztük jól képzett táncosok, hostok, hostessek, technikai szakemberek stb. Ezen kívül még közel 100 fős alkalmi személyzet áll rendelkezésünkre.

Főbb szolgáltatások

-modell,
-host-, hostess,
-tánc,
-zene,
-egyéb.

Referenciák

-Győri Likőr - hajós vevőtalálkozó
-Martini promóció 2002-2003.
-Coca-Cola Beach House 2003.
-Retro Jeans divatbemutató.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.