2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Pápai Joci képviselheti hazánkat Kijevben az Eurovíziós Dalfesztiválon

2017. 02. 19. 00:00


Szombat este került megrendezésre A Dal 2017-es döntője, ahol rengeteg tehetséges magyar zenész és együttes versengett azért, hogy végül Kijevbe utazhassanak a május 9. és 13. között esedékes Eurovíziós Dalfesztiválra. A győzelem természetesen hatalmas siker az énekesnek, hiszen Origo című dalával végül több, mint 300 dalt utasított maga mögé.

Az indulók listáját a szakmai zsűri az előző év decemberére szűkítette 30-ra, ezt követően kezdődtek el a selejtezők, ahol a Zséda, Molnár Ferenc Caramel, Both Miklós és Frenreisz Károly által alkotott négy tagú zsűri, illetve a nézői szavazatok juttatták tovább vagy éppen ejtették ki a versenyzőket.

Kép forrása: MTI, Illyés Tibor

 

A fináléban végül a zsűri a 4, 6, 8, és 10 pontok kiosztásával Radics Gigi, Kanizsa Gina, Zävodi+Berkes Olivér és Pápai Joci előadását ítélték a legjobbaknak, akik közül végül a nézői szavazatok alapján került ki Pápai Joci győztesként. A showműsor után a 31 éves énekes élete legfontosabb dalaként aposztrofálta Origo című számát, illetve arról beszélt, hogy mindamellett, hogy a kijevi döntőben hangsúlyozni fogja magyarságát, ez kétségtelenül egy „nagyon nagy üzenet a romaság számára”

 2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.