A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Papp László Budapest Sportaréna, Sportcsarnokok - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.       www.budapestarena.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A modern, 21. századi, patkó alakú létesítmény minimum 2 500, maximum 12 500 néző kényelmes és biztonságos befogadására alkalmas.

A csarnok a legmodernebb fény és hangtechnikával felszerelt.

A padlószint teljes felszabadításával a küzdőtér nagysága 8 000 m2-re növelhető, így az Aréna küzdőterére többféle teremelrendezés alkalmazható. A tér tetszőlegesen leválasztható földtől plafonig érő függöny segítségével.

Ez lehetővé teszi, hogy a Budapest Aréna különféle hazai és nemzetközi sportversenyek, koncertek, kiállitások és konferenciák, családi rendezvények és bemutatók színtere legyen.

Közép-Európa legkorszerűbb csarnoka egyrészt olyan „klasszikus” eseményeknek is otthont ad, mint a kosár- és kézilabda rangadók, a tenisz- és tornászbajnokságok, jégkorong mérkőzések és atlétikai versenyek, másrészt különböző „látványsportok” befogására is alkalmas: kosárlabda show, jégszínház, motocross, jet-ski, surf versenyek és bemutatók.

Az épület tervezői olyan közparkot álmodtak a parkolók fölé, amely nem csak találkozási pont lehet, hanem ahol az emberek szívesen töltik szabadidejüket. A gránit borítású óriási teraszon a látogatók betérhetnek a kávézóba, az étterembe, a jegyirodába és a Sportmúzeumba.

Főbb szolgáltatások

Eseménytől függően hosztesszek és biztonsági őrök segítik a vendégek belépését és tájékozódását az épületben.
A főbejárattal szemben a recepciós pultnál bárki kérhet információt az adott rendezvényről, illetve az elkövetkező eseményekről.
Az épületen belül 8 db büfé várja az idelátogatókat, továbbá a rendezvények alatt 8-10 ruhatár működik az épületben, melyek díja: 100 Ft.

Az épület akadálymentesen megközelíthető: a mozgássérültek közlekedését liftek, széles folyosók segítik az épületben.
Ezen kívül számos mozgássérült mellékhelység található a csarnokban.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.