2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Petőfi Rendezvényközpont
1146 Budapest, Zichy Mihály út 14.       www.petoficsarnok.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Petőfi Rendezvényközpont Budapest kulturális életének egyik legfontosabb helyszíne. Az elmúlt 28 évben a leghíresebb hazai előadók és zenekarok mellett neves külföldi világsztárok léptek fel több ezer ember előtt, de az olyan egyéb rendezvényeket, mint táncházak, kulturális események, kiállítások, vásárok szintén kiemelt érdeklődés övezte.

Célunk, hogy rövid időn belül Budapest kiemelt és fajsúlyos multikulturális koncert- és rendezvényközpontjává fejlesszük a megújult komplexumot. Kihívásnak tekintjük, hogy messzemenőkig megfeleljünk azoknak az elvárásoknak és igényeknek, amelyeket partnereink megfogalmaznak felénk.

Petőfi Csarnok
Férőhelyek száma: 2500 Fő

Petőfi Cafe
Férőhelyek: 200 Fő / ültetve 80 Fő

Petőfi Kert
Férőhelyek: 4500 Fő

Klubhelyiségeink
3 db egymásba nyitható, különböző nagyságú klubhelyiség

Főbb szolgáltatások

A „Pecsáról” az emberek többségének a koncertek jutnak eszébe. Természetesen az egyik fő irányvonal a létesítmény e célú hasznosítása, de a koncertek mellett az épület számos egyéb rendezvény típus lebonyolítására is ideális helyszínt nyújt:

Céges rendezvényekre:

konferencia, termékbemutató, továbbképzés, vállalati tréning, sajtótájékoztató, előadás, családi nap, karácsonyi party stb.

Magán rendezvényekre:

eljegyzés, esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú, házassági évforduló, születésnap, névnap stb.

Iskolai rendezvények

Szalagavató, gólyabál, évnyitó, évzáró stb.

Egyéb programokra:

közösségi események, koncertek, fesztiválok, ifjúsági rendezvények, kiállítások, börzék, vásárok, művészeti és ismeretterjesztő események, sportrendezvények, táncház, egyéb kulturális események szervezése, lebonyolítása stb.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
Petőfi Rendezvényközpont 1146 Budapest, XIV. kerület, Zichy Mihály út 14. Telefon: 06-1/363-3730 Fax: 06-1/333-3729 Web: petofirendezvenykozpont.hu E-mail: pecsa@elender.hu

2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.