A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Premium Apartmanház, Éttermek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Premium Apartmanház
1137 Budapest, Országbíró utca 44-46.       www.premiumcafe.hu/konferencia.php       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A 2008-ban épült Premium Apartmanház a XIII. kerület csendes, zöld környezetében, a West End City Centertől 20 percre, a Béke tér mellet található, amely egyben közlekedési csomópont is. Rendkívül jól megközelíthető mind autóbusszal, mind pedig tömegközlekedéssel érkezők számára.

 

Az Apartmanházban egy 210 m2-es konferenciaterem, egy 41 m2-es és további 2 db 31 m2-es szekcióteremként is funkcionáló tárgyaló várja Önöket.

A Premium Konferencia különböző céges rendezvények, tréningek, konferenciák, termékbemutatók, kiállítások, szemináriumok, workshopok, sajtótájékoztatók és esküvők megszervezését, lebonyolítását vállalja eltérő létszámmal, de maximum 120 főig a természetes megvilágítású, légkondicionált, teljes hang és rendezvénytechnikával felszerelt, WIFI internet elérhetőséggel, valamint zárt, kamerával megfigyelt, 105 férőhelyes  parkolóházzal rendelkező rendezvénytermében.

A teremből közvetlenül hangulatos kerthelyiség nyílik, ahol többek között lehetőség nyílik köszöntők, welcome fogadások lebonyolítására, fáklyagyújtásra.

Kisebb tárgyalótermeink szintén természetes megvilágításúak és erkélyesek, ahol a teremberendezéstől függően 25 fős létszámú üzleti és magánjellegű tárgyal&a

Főbb szolgáltatások

Rendezvények teljes körű megszervezése, lebonyolítása;

Vendéglátás;

Technikai eszközök: állványos vetítővászon, flipchart, hangosítás, 2 mikrofon (beépített és mobil), video, CD lejátszó, magnó, erősítő, TV készülék, WIFI Internet használat;

Parkolóhely;

Különböző, extra szolgáltatások megszervezése, kivitelezése.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.