A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Profi esküvői videó, Esküvő kellékek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Profi esküvői videó
1148 Budapest, Kalapács u 9/b       www.profieskuvoivideo.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Megörökíteni a megismételhetetlen pillanatokat, a legmagasabb minőségben. Ez a mi kitűzőt célunk.


10 éve dolgozunk a szakmában, kereskedelmi és közszolgálati televíziókban (Rtl, Tv2, Duna) operatőrként és vágóként, az itt megszerzett professzionális tudásunkat használjuk fel esküvői videóinkban is, ez a különböztet meg minket az átlagos esküvői videósoktól.
Szeretjük azt a kihívást, amit egy esküvő jelent egy operatőrnek és vágónak, a különleges hangulat visszaadását. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy esküvői videóink visszaadják azt a csodálatos hangulatot, ami az esküvőtökön van. Mozgóképekbe öntjük a menyasszony és vőlegény közötti szerelmet, az áradó érzéseket, és ahogyan a pár szerelme mindenkit boldogabbá tesz.

Reméljük esküvői videóink megtekintése után úgy
fogod érezni, hogy megtaláltad amit kerestél…

Főbb szolgáltatások

Esküvői videó, esküvői videózás, esküvő videó

Referenciák

Erre a linkre kattintva megtekinthetik eddig elkészült esküvői videóinkat:

http://www.profieskuvoivideo.hu/referenciak
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.