2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
SYMA Sport- és Rendezvényközpont
1146 Budapest, Dózsa György út 1.       www.syma.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A maga nemében egyedülálló 3 csarnokból álló Rendezvényközpont felépülésével új korszak nyílik a hazai és nemzetközi rendezvényszervezők előtt: szerkezetének és adottságainak köszönhetően szinte bármilyen sportrendezvény, kiállítás, koncert, konferencia megvalósításához nyújt kitűnő lehetőséget.

"A" csarnok
A csarnok földszinti alapterülete 8000 m2, nettó belmagassága 16 méter. A nagycsarnokban konferenciatermek, valamint kiszolgáló helyiségek is találhatóak, mint doppingellenőrző, gyúró- és orvosi szoba, ruhatárak, VIP-páholyok, öltözők (művészöltöző is) és irodák. A csarnok befogadóképessége 4 000 fő, mely igény szerint 10 000 főig bővíthető, a fix lelátók mobil lelátókkal történő kiegészítésével. A mozgássérültek akadálymentes közlekedését a szintek között liftek segítik.

"B" csarnok
A SYMA csarnok alapterülete 5000 m2, belmagassága 8 méter, emeletén 2 konferenciaterem található. Az impozáns, klimatizált és fűthető könnyűszerkezetes, multifunkcionális épület alkalmas sportrendezvények, kiállítások, kulturális, zenei, színházi események, konferenciák, üzleti rendezvények lebonyolítására. A csarnokban októbertől márciusig az atlétikáé a főszerep: egy vadonatúj, Európában egyedülálló konstrukciójú, IAAF- normás négypályás futópályát (sprintpályával, magas- és távolugróhellyel) vehet igénybe a Magyar Atlétikai Szövetség.

"C" csarnok
A csarnok földszinti alapterülete 2800 m2, melyet további 1500 m2 egészít ki az emeleten, ahol öttusa-lőtér, öltözők és mellékhelyiségek kerültek kialakításra.

Főbb szolgáltatások

-installációépítés, -kölcsönzés,
-multimédia-kölcsönzés,
-mobil hang- és fénytechnika,
-telefonvonalak, internet-kapcsolat,
-tolmácskabinok és tolmácsgépek kölcsönzése,
-catering,
-dekoráció,
-virágkölcsönzés,
-grafikai szolgáltatások.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.