A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Samovar Vodka Bár, Szórakozóhelyek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Samovar Vodka Bár
1095 Budapest, Mester utca 1.       www.facebook.com/pages/Samovar-Vodka-Bar/295815500431685       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Céges buli? Szalagavató after? Leány- vagy legénybúcsú? Esetleg találkozó, sajtótájékoztató? A belváros szívében található Samovar Vodka Bar mindehhez ideális helyszín! Exkluzív kialakítás, szolid árak! Rendezvényeinkhez élőzene, karaoke, diszkó és egyéb program, hideg és meleg ételek is rendelhetőek!Milyenek az oroszok? Szeretnek inni, táncolni, mulatni, jókat beszélgetni és jóízűen nevetni. Nem kell tízezrekért repülőre szállnod ahhoz, hogy a saját bőrödön tapasztalhasd meg azt, milyen is az igazi ruszki hangulat... Mi Magyarországra varázsoltuk Oroszországot! Gyere el hozzánk és légy része Te is a fergeteges buliknak!

A Samovar Vodka Bar pénztárcabarát, kedvező italárakkal és baráti szeretettel vár a Mester utca 1. szám alatt. Hajnalig tartó nyitva tartásunknak köszönhetően kifulladásig rázhatod az ország legjobb lemezlovasainak zenéire. Mondj Nyet-et az unalomra és da-t a dáridóra!

És ami a legfontosabb...

Drink Vodka! Be russian!

Főbb szolgáltatások

Kávé és Italok

P - Szo:19:00 - 4:00
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.