A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Sport Beach, Szabadidőközpontok - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Sport Beach
      www.sportbeach.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Sport Beach országos jelentőségű kulturális és egyéb szórakoztató programokat valamint sportversenyeket, tömegsport-megmozdulásokat magában foglaló rendezvénysorozat Gárdonyban, a Velencei-tó partján. Június elsejétől, augusztus végéig az idei nyáron ötödször ad otthont a legjelentősebb hazai pop-együttesek élő koncertjeinek, országos és nemzetközi fesztiváloknak és találkozóknak, valamint „strandsportok” nemzetközi viadalainak.

Főbb szolgáltatások

-aqua-fitness,
-hab-party,
-camping.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.