2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Szabadítsd ki Puskás Petit!

2017. 02. 24. 00:00


Közeledik minden idők legelső szabadulószoba VB-je: Amerikától Ázsiáig a Red Bull Mind Gamers döntőre készülnek a földkerekség legjobbjai, és velük együtt Puskás Peti is. A The Biebers frontemberét február 27-én egyedül bezárják egy szabadulószobába, ahonnan csakis a Te segítségeddel fog tudni kijutni. Kövesd élőben a próbatételt online és segíts Petinek megoldani a logikai és ügyességi feladatokat. Egymaga nem fog tudni boldogulni, ide virtuális csapatmunka kell. A tét: Puskás Peti szabadsága!

2017. február 27. hétfőn 19 órakor egy bunker ejti foglyul Puskás Petit, ahol 30 perc alatt kell hatástalanítania egy bombát. Számos logikai feladat vár rá – ám ezeket egyedül nem fogja tudni megoldani, így online mellé szegődő csapattársaira támaszkodik majd. Ha letelt a fél óra, a bomba felrobban, a kérdés, hogy Petivel, vagy nélküle… Kapcsolódj be online, bízd magad logikai, vizuális és stratégiaalkotó képességeidre és segíts Petinek a Facebook oldalán keresztül az élő közvetítés alatt 2017. február 27-én 19:00-tól 19:30-ig!

 

“Már kissrácként is imádtam a kalandjátékokat, és számítógépen is sok ilyet játszottam. Rejtvény, kijutás, logikai feladatok, mindenféle jöhet! És még jobb, ha ezeket nem csak a képernyőn, de élőben is kipróbálhatom, így nagyon örültem, amikor elkezdhettem végre igazi, 3D szobákban gyakorolni. Most egy kicsit izgulok persze, hogyan fogok kijutni a bunkerből, mi van, ha nem jövök rá valamilyen megoldásra… Így, hogy egyedül leszek bezárva a Red Bull egyedileg kialakított szabadulószobájába, tényleg nagy szükségem lesz a közösségre, hogy olyanok is csatlakozzanak hozzám a kiszabadulásban online, akiknek máshogy jár az agyuk, mint nekem. De bízom a leendő segítőtársaimban, és abban, hogy együtt minden kihívásra megtaláljuk a választ és 30 percen belül teljesítjük az összes feladatot” – mondta Puskás Peti a hétfői játékra készülve.

 

Peti számára egy mobil szabadulószobát állít fel a Fox in a Box szabaduló szobákat tervező és üzemeltető csapat a Red Bull Mind Gamers VB helyszínén. Egy hónappal később a speciálisan a világbajnokságra kialakított szobákat a földkerekség 88 legjobbja fogja birtokba venni; a világbajnokságon 2017. március 25-én 22 ország győztes csapatai mérik össze tudásukat. A kihívást a világhírű amerikai műszaki egyetem, a MIT, valamint a Syracuse Egyetem informatika professzora és a Because Play Matters játéklabor igazgatója, Scott Nicholson, illetve Dr. Konstantin Mitgutsch, az MIT Game Lab kutatója, a játék koncepciójának megalkotója garantálja. Hazánk csapatának, az RRR-nek az élő közvetítésen keresztül drukkolhatunk a Red Bull TV exkluzív adásának köszönhetően.

 

Tarts Petivel a szabadulásban:

2017. február 27-én hétfőn 19:00-19:30 között Peti Facebook oldalán keresztül!

 

 

A Red Bull Mind Gamers szabadulószoba világbajnokság menetrendje:

 

A Mission: Unlock Világbajnokság az elődöntőkkel kezdődik 2017. március 23-24-én csütörtökön és pénteken. A két nyertes team csap össze a világbajnoki címért március 25-én szombaton.

 

 

Közvetítés:

 

A Mission: Unlock Enoch Világbajnokságot élőben közvetíti a Red Bull TV 2017. március 25-én szombaton este 8 órakor. A közvetítés ezeken az eszközökön keresztül lesz megtekinthető: http://www.redbull.tv/apps

 

Résztvevő országok:

 

Magyarország, Ausztria, Azerbajdzsán, Észtország, Franciaország, Németország, Olaszország, Litvánia, Oman, Norvégia, Románia, Oroszország, Szingapúr, Dél-Korea, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok

 

További részletek:


www.redbullmindgamers.comwww.facebook.com/redbullmindgamerswww.twitter.com/redbullmindgame

 

Fotók, videók, háttéranyagok:

 

www.redbullcontentpool.com2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.