A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Szűcs Gabi, Előadók - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Szűcs Gabi

www.szucsgabi.hu
Ajánlatkérés / Elérhetőség

Fellépések

Augusztus 19. Tapolca, Nyári Fesztivál

Augusztus 31. Swinging Amy- Zsidó nyári fesztivál, Uránia mozi

Szeptember 8. Budapest Jazz Club – Magyar Dal Napja

Soundcloud / Mixcloud

Szakma

Énekesnő

Bemutatkozás

Szűcs Gabi Budapesten született, zenei előtanulmányait fúvós hangszereken kezdte, fuvolán, illetve oboán. Ám a Könyves Kálmán Gimnázium Irodalmi Színpada elcsábította a színház felé. A színjátszás iránti szerelme sodorta a Gór Nagy Mária színitanodába, ahol olyan mesterei voltak, mint Benedek Miklós. Az ott eltöltött évek megtanították a színpad iránti alázatra, és a művészetek sokszínűségére.
Mindeközben azonban megismerkedett a legendás Sík Olga énektanárnővel, aki az énekesei pálya felé terelte. A nála eltöltött évek meghatározóak voltak művészi felfogásában, zenei ízlésében. Elvégezte az OSZK előadóművészi kurzusát, ének-előadóművész szakon. Ezek az évek adták az alapot és az alkalmat, hogy társaival megalapítsa a ma már egyedülálló Cotton Club Singers Énekegyüttest.
A zenekar fennállásának 13 éve alatt számos díjat nyertek, az együttes tagjaként Szűcs Gabi az év jazz zenekara kategóriában Emerton-díjas énekes lett, illetve számos nemzetközi fesztiválon méretődtek meg, Németországban, Angliában.
2007-ben vált ki a Cotton Club Singersből, saját dalain dolgozik zenész társaival. A ’60-as évek zenei világát és hangzását idézik szólódalai, mai felfogásban, eredeti módon idézik meg ezt a zenei korszakot.
Koncertjein a swing-től sem fordult el, zenekarával a legismertebb swing dalokat játsszák, sokszínű, szórakoztató előadásban.
2013-ban egy ígéretes hazai electro swing formáció felkérésére mondott igent: a Stereo Swing featuring Gabi Szucs az electro swing hazai megteremtője lehet.

2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.