2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Tor Ter Kiállításszervező és Kivitelező Kft.
1188 Budapest, Vezér u. 45.       www.torter.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A TorTer kft. magyar tulajdonú vállalat. A Magyarországi Rendezvényszervezok Szövetsége ( MARESZ ) és a Magyar Vásár- és Kiállításépítok Szövetségének (EXCO) tagja.
Tizenkét éve van jelen a kiállítás és konferencia szervezésben és kivitelezésében. A foleg hazai kiállítások és rendezvények kivitelezésében szereztünk tapasztalatot. Kis létszámú, kreatív csapatként tevékenykedünk.
Az elmúlt években arra rendezkedtünk be, hogy partnereinknek olyankor teremtsünk kulturált bemutatkozási, megjelenési lehetoséget, illetve munkakörülményeket, amikor nem a megszokott környezetükben, irodájukban dolgoznak. Partnereink úgy ismerhettek meg minket, hogy ezen a területen teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Legyen szó konferenciáról, kiállításról, termékbemutatókról vagy más jellegu marketingeseményrol, mi a tervezéstol az adminisztráción át az utolsó kávéskanálig kulcsrakészen kivitelezzük megrendeloink igényeit.
Megrendeloink értékelik rugalmasságunkat, munkastílusunkat, amely a szoros, naprakész kapcsolattartásra épül.
Szeretünk igényes standokat építeni. A látvány persze többet tudna érzékeltetni, mint a szavak, de büszkék vagyunk például a volt Budapest Sportcsarnokban rendezett PHARE EUROPE, ITDH, Idea Ost-West kiállításra, a MUCSARNOK HUNGAROCOAT 99 kiállítás teljes kivitelezésére, az Auchan Magyarország, a ZEPTER, az NK ablakrendszer, a RESPIRÁTOR RT, a HOTI számára épített reprezentatív standjainkra.

Főbb szolgáltatások

-konferenciák kiszolgálása,
-irodák,
-zászlók,
-grafikák,
-bútorok,
-elektromos berendezések kölcsönzése.

Referenciák

KÜLÜGYMINISZTÉRIUM Államelnök találkozó Öszöd,
BKK EU KÜLÜGYMINISZTERI találkozó,
Margitsziget konferencia,
Hilton konferenciák kiszolgálása,
NATO 2001 KONFERENCIA BKK,
MOM SAJTÓKÖZPONT építése.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.