2018.03.18.
Sándor
  2018 március  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Tropicarium Rendezényterem
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.       www.tropicarium.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Tropicarium külön bejárattal rendelkező, alul 230 m2, a galérián 50 m2, mely egyidőben kb. 80-120 fő befogadására alkalmas.

A helyszín különlegessége és egyedi adottsága, hogy egyik fala maga a cápaakvárium. A páratlan és lenyűgöző látvány igény esetén egy különleges függönyrendszerrel akár el is eltakarható, így a csodálatos vízi-világot elegendő a megfelelő pillanatban a vendégek szeme elé tárni.A rendezvényterem berendezését elismert belső építészek tervezték meg, ennek köszönhetően a terem falain egyedi, a hangulathoz illeszkedő mozaik minta látható. Rendezvénytermünkhöz külön ruhatár, bárpult, konyha, előkészítő helyiség, kis öltöző és mellékhelyiségek is tartoznak, így a vendégek kényelme a rendezvény idején biztosított. A terem elrendezését a fizikai lehetőségekhez képest az Önök igénye szerint tudjuk alakítani: az asztalokat és székeket a rendezvény jellege és az egyedi igények szerint helyezzük el.


Főbb szolgáltatások

A rendezvények színvonalát a különleges akvárium mellett az alábbi technikai felszerelések biztosítják:


a TurboSound System hangtechnika

vetítési lehetőség(projektor)

magas szinvonalú, multifunkciós fénytechnika

optikai szálas látványelemek (pl. a csillagos égbolt mintázatú plafon)

színpad

A rendezvényterem kiválóan alkalmas vállalati rendezvények lebonyolítására:


továbbképzések és tanfolyamok

divatbemutatók

termékbemutatók

cégvacsorák

sajtótájékoztatók

állófogadások

bálok

Rendezvénytermünkben szeretettel várjuk a különleges helyszínen ünnepelni kívánó családokat is:


leány- és legénybúcsúk alkalmából

esküvőre

születésnapi rendezvényekre és ballagásra

baráti összejövetelekre

koktélpartik alkalmából

Terem árak : 30.000.-HUF+ÁFÁTÓL/ÓRA-45.000.-HUF+ÁFA/ÓRAIGMinimum bérlet 3óra.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.