2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

XXI. Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár

2014. augusztus 12. 10:00


Barátság Kulturális Központ


2440 Százhalombatta, Szent István tér 5.Jegyek

Jegyeket kizárólag az alábbi programokra kell váltani, a többi program, amelyet itt nem tüntettünk fel, ingyenes.

Nyitó- és Záróceremónia:
elővételben a lelátóra 1 500 Ft, elővételben székre 1 200 Ft helyszínen 2 000 Ft, nyugdíjas oldal lelátó jegy: 500 Ft (egy fő maximum 2 jegyet vehet)

Táncpanoráma: elővételben 1 000 Ft, helyszínen 1 500 Ft

Minden, ami Berecz!- Berecz András koncertje: elővételben 1 000 Ft, helyszínen 1 500 Ft

Pál Lajos és családja koncert: elővételben 5 00 Ft, helyszínen 1 000 Ft

Vujicsics zenekar: elővételben 1 000 Ft, helyszínen 1 500 Ft

​Nikola Parov : elővételben 1 000 Ft, helyszínen 1 500 FtA rendezvény százhalombattai programelemei:

SZTÁRFELLÉPŐK:

augusztus 16-án 22 órakor
Sebestyén Márta koncertje
augusztus 17-én  19 órakor
PÁL ISTVÁN SZALONNA ÉS BARÁTAI
augusztus 17-én 22 órakor
  • PÁL CSALÁD KONCERTJE
augusztus 18-án 22 órakor a
Vujicsics zenekar koncertje

NYITÓ- ÉS ZÁRÓCEREMÓNIA

Nyitó: augusztus 14-én 19 órakor, Záró: augusztus 21-én este 19 órakor
 
Új helyszínen a csodálatos Nívó Díjas Szent István téren!
A nyár legnagyobb népművészeti, kulturális eseménye, 21 ország részvételével!
 
A ceremóniák este 7 órakor kezdődnek, a nyitó augusztus 14-én a záró augusztus 21-én. Augusztus 14-én pompázatos tűzijáték koronázza meg a nyitóceremóniát! Egy este beutazhatja a világot, csodálatos kultúrákkal, táncokkal ismerkedhet! Igazi multikulturális csemege!

Ki játszik ilyet?

Nemzetközi gyermekjátszó a Fesztiválsátorban (Rendezvényközpont parkoló). 2012. augusztus 16-19. között minden nap 16 órától 19 óráig. Igazi családi program, ahol a Ramazuri gyermek-színtársulat, táncház, kézművesség, babaringató, és 21 ország legjobb népi játékai és táncegyüttesei várják a gyerekeket, kicsiket és nagyokat! Az év legjobb családi programja!
Táncpanoráma 2014. augusztus 16-19 között esténként 19 órától a Barátság Kulturális Központ színháztermében
Varázslatos esték, ahol alkalmanként négy együttes mutatja be műsorát. Egy este a világ négy különböző országába utazhat el, és ehhez elegendő, ha a Kulturális Központ gyönyörűen felújított nézőterén foglalnak helyet.
Népek bálja 2014. augusztus 15. 20 óra, Szent István tér
Ha nem csak nézni szereti a táncokat, hanem szívesen táncolna külföldi vendégeinkkel, akkor a Népek bálján megteheti. Ezen az estén nyolc ország táncait tanulhatja meg a Fesztiválsátorban.
Ökumenikus szertartás a békéért 2014. augusztus 18. 11 órakor, Szent István templom
A nemzetközi fesztiválok hagyománya az ökumenikus szertartás, amelyre az együttesek országaik népviseletben érkeznek. Az szertartás során vallástól, felekezettől függetlenül együtt énekelnek a résztvevők, mindenki saját vallási énekeiből ad elő néhány dalt, így a szertartás egyben igazi zenei csemege is!
Nyári karnevál 2014. augusztus 18. 23,00 órakor, Fesztiválklub
Esti vidám, fergeteges jelmezbál valamennyi együttes részvételével a Fesztiválklubban.
Belépés csak jelmezben!

Fesztiváltárlat és kiállítás augusztus 14-től a Barátság Kulturális Központban

A Barátság Kulturális Központ előterében valamennyi együttes érdekes és izgalmas anyagot mutat be országáról, illetve itt látható a nemzetközi népviselet bemutató. A kiállítás a fesztivál teljes időtartama alatt megtekinthető. Idén nemzetközi esküvői népviseletek adják meg e kiállítás egyediségét!
Summerfest sokadalom
Népi kismesterség-bemutató, népművészeti kirakodó vásár, vásári komédiák, látványosságok, játszóházak, világzene és utcaszínház. Mindez egy helyen, egy héten keresztül: a Rendezvényközpont parkolójában kialakított vásártéren. Az idei fővendég Kádár Ferkó fotószínháza!
 
Világ Zene és nemzetközi táncház augusztus 16-19 este 7 órától 10 óráig
Minden este négy ország zenei koncertje, nemzetközi és magyar táncház várja az érdeklődőket, a táncolni vágyókat! A nemzetközi tánctanítás mellett mezőföldi, moldvai és kalotaszegi táncokat lehet tanulni.
 
Fesztiválklub és Folk kocsma augusztus 14-21 között minden éjjel a Barátság Kulturális Központban (Szent István tér) 
Igazi fiataloknak, és még nem öregeknek való éjszakai multikulturális klub, ahol a világzene, a népzene, a diszkózene a táncház együtt adják meg mindenki számára a találkozás, a vidám együttlét lehetőségét, különböző tematikus esteken. 2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.