A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Zsófia Rendezvényhajó, Rendezvényhajók - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.23.
Alfréd
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Zsófia Rendezvényhajó
1052 Budapest, Petőfi tér 9. számú kikötő       www.zsofiahajo.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Főbb szolgáltatások

Koktélparty

E fogadási forma célja elsősorban a vendégek közötti kommunikáció lehetőségének biztosítása. A koktélpartit általában - csekély étel- és italkínálat miatt - rövid időtartamú, társasági eseményekhez kapcsolódó, főétkezésen kívüli időpontokra ajánljuk. Tálcáról kínált ételválasztékunk ízlésesen dekorált kis falatkákat, és mini desszerteket tartalmaz, melyek kényelmes és zavartalan elfogyasztásához könyöklőasztalt biztosítunk. Általános ételválaszték: könnyen fogyasztható étvágyfalatkák, aprósütemények. Általános italválaszték: koktélok, pezsgő, sör, bor, üdítők, kávé.

Állófogadás

Azokra az eseményekre ajánljuk, ahol cél a vendégek bőséges megvendégelése, elegáns, reprezentatív formában. Általában a főétkezéshez kapcsolódik, legtöbbször ebéd - illetve vacsoraidőre ajánljuk. Széles étel- és italválasztékával, látványos, alkalmi megjelenésével kiváló hátteret biztosít a kapcsolatépítéshez. 2-4 órás időtartamra ideális gasztronómiai esemény, ahol a díszített büféasztalokról, italpultokról lehet fogyasztani. A könyöklőasztalok segítségével a vendégek kényelme biztosított. Ételválasztékát a hideg és meleg ételek, saláták, desszertek és gyümölcsök teszik változatossá.

Ültetett állófogadás

Azon események jellemző fogadásformája, ahol kényelmes körülmények között elegáns és széles kínálatot szeretnénk a vendégeknek biztosítani. Kötetlen hangulata és megjelenése miatt kiváló forma műsoros estekre, illetve olyan eseményekre, ahol cél, hogy a vendégek kényelmes körülmények között tudjanak ismerkedni, beszélgetni. Hosszabb, általában 3-8 órás időtartamú, reprezentatív jellegű rendezvények fogadási típusa. Vendégei asztalok mellett ülve fogyaszthatják el a különlegesen dekorált büféasztalokon kínált és tálalt ételeket. Ételválasztéka az állófogadáshoz hasonlóan általában hideg és meleg ételekből, salátákból, desszertekből és gyümölcsökből áll. Italválasztékában borok, pezsgők, sörök, üdítők széles választéka megtalálható.


Díszétkezés

Rendkívül exkluzív, látványos és elegáns vendéglátási forma.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.